+36 (20) 441 8032

Zádorfalva - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Szabadság út
Alapterület
153 m2
Irányár
11.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
000345

Leírás

Aggtelek vonzáskörzetében Zádorfalván,153 m2-es, 5 szobás, kétgenerációs, falusi CSOK-ra alkalmas családi ház eladó!

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Putnoki járásban az Aggteleki-karszt és a Borsodi-dombság között fekszik a Szuha-patak völgyében, Aggtelektől 11 kilométerre, Ózdtól pedig 29 kilométerre.

A ház beton alapzatú, tégla falazatú, fa/ beton födémes, tetőszerkezete jó állapotú, héjazata kisméretű pala.
Eredeti fa nyílászárói átlagos állapotúak. Az aljzatburkolat a szobákban parketta, az előszobákban, konyhákban, fürdőszobában metlaki lap és járólap.
Két különbejáratú lakrészből áll 104 és 49 m2 lakótérrel. A két lakrészt a nagyméretű terasz köti össze.
A ház elosztását a helyiségek méreteit tekintse meg a méretarányos alaprajzon!

A közművek közül villamos áram van, 3 fázisú, illetve gázcsonk van a portán belül.
A víz ellátást a pincében található ásott kút biztosítja, házi vízmű segítségével. A szennyvíz derítőbe ürül. A meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodott, ez jelenleg nem üzemképes.
A vegyes tüzelésű kazánról üzemelő központi fűtést több éve nem használták , jelenleg ez sem üzemképes.

A körbekerített, három részre osztott porta 1775 m2.
- Az első udvaron a családi ház található, alatta a három helyiségből álló száraz pince 50.5 m2. (előtér16.5 m2, kazánház, tüzelőtároló 20 m2, hidrofor ház 14 m2) A pince lejárat mellett nyitott 7 m2-es tároló hely van.
A fő épülethez csatlakozó garázs (18 m2) és az azt követő nyári konyha(12.5 m2) szintén téglából épült, a helyiségek árammal ellátottak, a nyári konyhába a víz be van vezetve, kályhával fűthető, aljzata járólap burkolatú. Két sor szőlőlugas és téglából épült füstölő is van az első udvaron.
- A második udvarrészen a nyári konyhához csatlakozó tégla építésű istálló felújítandó állapotú,30 m2-es , beton aljzatú, árammal ellátott. Az istálót követő tégla épületben kinti WC és 3 fiókos sertésól található 30.6 m területtel, 40 m2-es karámmal. A porta végén található beton alapzatú, tégla lábakon álló 94 m2-es csűr jó állapotú. A csűr melleti baromfi ól 5 m2, de található még a portán két alap nélküli fa szerkezetes tároló helyiség is 13 m2 illetve 20 m2 területtel.
- A harmadik része a portának a hátsó kert amelyben pár db gyümölcsfa és szőlőlugas van, de a területet zömében konyhakertként hasznosították.

Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni!
Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk: CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Sztari Gyula

Sztari Gyula

Tulajdonos/Értékesítő

+36-20-279 6067

sztari.gyula@eszaki-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok