+36 (20) 441 8032

Szendrő - Eladó Ház

Alapterület
82 m2
Irányár
13.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
000404

Szendrői családi ház

Leírás

ÁRCSÖKKENÉS!! Borsod-Abaúj -Zemplén megye kisvárosában Szendrőben, 163 m2-es, szuterénes, 3 szobás, CSALÁDI HÁZ eladó csendes, nyugodt környezetben.

A házra falusi CSOK és CSOK+ hitel 2 gyermekre vehető igénybe mivel a földszinti lakótér 82 m2.

Az épület statikailag KIVÁLÓ állapotú, körül napozott. Alapzata beton, falazata szilikát blokk, a födém betonból van. A tetőszerkezet fából készült, jó állapotú, kisméretű palával héjazott, esővíz gyűjtő csatornával ellátott. A házba víz, villany, be van vezetve, és szennyvíz hálózatra kötött. Gázcsonk a telken belül a ház előtt található. A villanyhálózat felújított, 3 fázis és vezérelt áram van. A vízvezeték szintén cserélve lett, nyomáscsökkentő berendezés és 5 rétegű műanyagcső került beépítésre.

A házba biztonsági műanyag ajtón át léphetünk, amelynek köszönhetően rengeteg fény jut a helységekbe. Fa nyílászárói, fa belső ajtói vannak, melyek jó állapotúak. A szobák ablakán redőny található, a redőnytok szigetelt.

A fűtést a lakás központjában lévő kandalló biztosítja.
A fürdőszoba zuhanyzós, meleg vízről villanybojler gondoskodik, ehhez energiatakarékos vezérelt áram van.

Két szobája fa parkettás, a harmadik laminált lapos, lépésálló szigeteléssel ellátott, az előtér, és a konyha járólappal van ellátva. A padlásfeljáró/tároló helység simított beton aljzattal rendelkezik.

A ház alatti HÁROM HELYISÉGBŐL ÁLLÓ SZUTERÉN 192 cm belmagasságú, ( összesen 49 m2) amibe a villany és a víz be van vezetve. Ez igény esetén, egy KÜLÖNÁLLÓ LAKRÉSZ kialakítását is lehetővé teszi, ezáltal KÉT GENERÁCIÓS házként is használható.
Szintén a ház alatt alatt kapott helyet a garázs ( 19 m2) és egy tároló (12 m2). A garázsba a villanyon kívül a víz is be van vezetve.

A ház mögött 10 m2 nagyságú szín és tüzelőtáróló van, melyet 3 fiókos, 10 m2-es ól követ.
A kapuval szemben egy 12.7 m2-es téglából készült, lemeztetős, különálló tároló fekszik, egyik végén egy füstölő áll.

A porta körülkerített, 1089 m2, a ház előtt virágoskert, az udvaron sziklakert, fennyőfa sor, mogyoróbokor kapott helyet. A kertben eper, málna, szilva, meggy, alma, birs és diófa található.

Szendrő a Bódva völgyében fekvő kisváros, mindössze 11 km-re a festői szépségű Rudabányai-tótól. Vasútállomás, élelmiszerboltok, posta, gyógyszertár, cukrászda, könyvtár, óvoda, általános iskola is megtalálható benne.

A ház mérete, elosztása a alaprajzon megtekinthető!

Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni!

Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Kapcsolati adatok

Sztari Gyula

Sztari Gyula

Tulajdonos/Értékesítő

+36-20-279 6067

sztari.gyula@eszaki-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás