+36 (20) 441 8032

Kazincbarcika - Eladó Ház

Alapterület
145 m2
Irányár
44.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
000380

Családi ház Kazincbarcika

Leírás

Ajánlom figyelmedbe, ha családi házba költöznél, akár szülőkkel együtt is, remek lehetőség, de befektetésnek is kiváló.

Eladó Kazincbarcikàn Felső- barcika városrészen egy 105 m2, 4 szobás , családi ház. Az ingatlan statikailag kiváló állapotú, falazata tégla. A teljes tetőszerkezet cseréje 5 éve megtörtént.
A családi ház két különálló lakrészből áll, mindkét résznek saját kapuja és kocsibeállója van. A házhoz csatlakozik a melléképület (46 m2), a melléképület után pedig a kétkocsis kocsibeálló (43m2).
A tulajdoni lapon családi házként szerepel , de akár társasházzá is alakítható, mivel a két lakrész teljesen külön közmű órákkal rendelkezik.

A ház elosztása a méretarányos alaprajzon megtekinthető!

Az első lakrészben a verandán át a melléképületet hozzányitották a fő épülethez még egy plusz szoba lett kialakítva, így összesen 3 szobás,77 m2-es lett.
A burkolatok laminált lap és padlószőnyeg a szobákban, a többi helyiségben pedig kerámia. A meleget a házban konvektorok biztosítják és egy kandalló is van. Az ablakok mindenhol műanyagok, a bejárati ajtó biztonsági.
A meleg vizet tárolós tipusú gázkészülék biztosítja.

A második lakrészben (53 m2) a szobákban parketta a többi helyiségben járólap. A fűtést gázkazán biztosítja, a hőleadók radiátorok, a melegvíz ellátás villanybojlerrel történik. Az ablakok 1db kivételével itt is műanyagok. Ehhez a lakrészhez is csatlakozik a melléképület(nyárikonyhaként volt használva) de külön bejáraton át megközelíthető.

A körbekerített telek nagysága 1885 m2, sík terület, kertészkedésre alkalmas résszel, a hátsó telekrész füvesített , termő gyümölcsfákkal, locsoláshoz ásott kút biztosít vizet. Az udvarban örökzöld növények, műhely (16 m2), filagória, ól és tároló hely (22 m2) és egy 3. kocsibeálló (20 m2)is helyet kapott. A környék csendes rendezett , sétatávolságra bevásárló központ, buszmegálló, és a belváros.

Hívjon, ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni! Megtekintés előzetes időpont egyeztetés alapján lehetséges.
Vásárlóinkat INGYENES, BANK FÜGGETLEN hiteltanácsadással, szerződések lebonyolításával segítjük.




Kapcsolati adatok

Sztariné Erika

Sztariné Erika

Tulajdonos/Értékesítő

+36-20-340 8205

sztarine.erika@eszaki-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok