+36 (20) 441 8032

Farkaslyuk - Eladó Ház

Alapterület
136 m2
Irányár
13.200.000 Ft
Hirdetés azonosító
000286

Kettő külön lakótérrel rendelkező ház, karban tartott kerttel egy csendes utcán

Leírás

Családi ház két különálló lakóterülettel egy 2146 m2-es telken, gyönyörű panorámával és sok gyümölcsfával eladó Farkaslyukban, Borsod Megyében.

Az ingatlan Farkaslyuk csendes utcájában található. Közvetlen szomszéd csak egy oldalról határolja, illetve a telek mögött van kertszomszéd (de nem lehet rálátni egymás telkeire).
A ház két része külön bejárattal rendelkezik. Mindkét lakáshoz tartozik egy garázs az alagsori szinten. Az alagsorban található még egy kazánház műhellyel és egy tűzifa tárolóval.

Az I. apartman 2 hálószobából, egy előszobából, egy étkező-nappali helyiségből, egy konyhából, egy kamrából, valamint egy fürdőszobából és WC-ből áll.

A II. apartman 1 hálószobából, két félszobából, egy előszobából, egy konyhából, egy kamrából és egy fürdőszobából és WC-ből áll.

A ház 1965-ben épült téglából és kőből.

A házban radiátoros központi fűtés van, amelyet gázkazán vagy vegyes tüzelésű kazán szolgál ki. Jelenleg jelentős mennyiségű fa áll rendelkezésre a fűtéshez. Elektromos áramellátás mindkét lakásban 3*16A. Mindkét lakásban külön elválasztott riasztórendszer van, távfelügyeletre bekötve. A meleg vizet mindkét lakásban villanybojler biztosítja. Az egyik lakásban a fürdőszoba új.

A belső berendezésről tárgyalni kell, ha a leendő tulajdonos szeretné megtartani.
Az összesen 2146 m2-es telek három különálló helyrajzi számon van (mindhárom benne van az árban). A telek kifejezetten jól karban tartott. Van egy szép konyhakert sok zöldséggel és gyönyörűen karban tartott, gazdagon termű gyümülcs fák.

Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni!
Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Kapcsolati adatok

Sztariné Erika

Sztariné Erika

Tulajdonos/Értékesítő

+36-20-340 8205

sztarine.erika@eszaki-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok