+36 (20) 441 8032

Egerszalók - Eladó Ház

Alapterület
243 m2
Irányár
96.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
000369

Leírás

Ajánlom figyelmébe ezt az ingatlant A VENDÉGLÁTÁS SZERELMESEINEK, remek választás ha egy olyan helyet keres, ahol JELENTŐS A TURISZTIKAI FORGALOM, de ajánlomTÖBB GENERÁCIÓ vagy CSALÁD KÉNYELMES EGYÜTTÉLÉSÉRE is akik GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETI KÖRNYEZETRE, magas életminőségre vágynak, ahol élvezhetik a helyi gasztronómiát, a híres borvidéket és a számos kikapcsolódási lehetőséget.

A Heves vármegyében található EGERSZALÓK KEDVEZŐ ELHELYEZKEDÉSE és fejlődő infrastruktúrája révén REMEK BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET kínál. A kulturális és történelmi múltú Eger városa mindössze 5 km a falutól. Egerszalók legismertebb nevezetessége a Saliris Resort Gyógy- és Wellnessfürdő, amely EURÓPÁBEN EGYEDÜLÁLLÓ TEMÉSZETI KÖRNYEZETBEN található, és 17 medencével várja a látogatókat. A település másik jelentős látványossága a hőforrás és a sódomb, amely a 410 méter mélyről feltörő, közel 70 Celsius fokos gyógyhatású hévíznek köszönhetően jött létre.

leírása:
A 243 m3 ingatlan egy CSENDES mégis KÖZPONTI helyen található a MÉLTÁN HÍRES GYÓGYFÜRDŐTŐL mindössze 2 km távolságra helyezkedik el, melyhez KERÉKPÁRÚT is vezet az ingatlantól.
Az első és második emeleten (tetőtér) található VENDÉGHÁZBAN öt kényelmes szoba várja a pihenni vágyókat, mindegyikhez privát fürdőszoba, valamint emeletenként egy-egy jól felszerelt konyha, TÁGAS ERKÉLYEK és TERASZOK tartoznak.
A VENDÉGHÁZ TELJES BERENDEZÉSE, A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI.

A földszinti rész a tulajdonosok saját lakótere, KÜLÖN BEJÁRATTAL, teljesen elszigetelten a vendégfogadó résztől.
Itt két szoba és egy nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba található és külön bejárattal kazánház.

Az ingatlanon található tovább egy költözés alatt álló autószerelő műhely, irodával raktárral. Ez átalakítható garázzsá(akár kis busz befogadására is alkalmas) vagy felújítás, átalakítás után akár egy ÚJ ÜZLETI VÁLLAKOZÁS otthonává válhat , mint például cukrászda, fagyizó, étterem vagy konditerem, amely tökéletesen kiegészítheti a vendégház szolgáltatásait. A SAROKTELEKNEK köszönhetően ez a rész külön bejárattal közelíthető meg.

A meleg vízellátást NAPKOLLEKTOROK biztosítják, míg a fűtés gáz- és vegyes tüzelésű rendszerekkel is megoldott. A földszinten egy hangulatos KANDALLÓ, a tetőtérben pedig HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A ház KIVÁLÓ SZIGETELÉSE és a HŐSZIGETELT NYÍLÁSZÁRÓK biztosítják a fűtés gazdaságosságát a hidegebb hónapokban.

A ház előtti udvarrész térkövezett. Árammal ellátott FILAGÓRIA, grillezőhely , díszcserjék, tuják találhatók a telken.
A 804 m2 telek hátsó részében konyhakert, 14 m2 ÜVEGHÁZ, amelyben termesztheti a saját friss zöldségeit gyümölcseit.

A tulajdonosok sok éven át szépítették, fejlesztették , gondosan ápolták ezt az ingatlant, hogy Ön egy igazán különleges otthon tulajdonosa lehessen. .

Keressen bizalommal elérhetőségeimen, ha felkeltettem az érdeklődését. Kérésre küldök további fotót, információt az ingatlanról.
Vásárlóinkat TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉSSEL, szerződések lebonyolításával segítjük és ha pénzügyi tanácsra van szüksége, független ügyintézőnk a legjobb banki ajánlatok közül választja ki az Ön számára legmegfelelőbbet.

Kapcsolati adatok

Sztari Gyula

Sztari Gyula

Tulajdonos/Értékesítő

+36-20-279 6067

sztari.gyula@eszaki-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok