+36 (20) 441 8032

Balaton - Eladó Ház

Alapterület
168 m2
Irányár
16.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
100194

Szilvásvárad közelében eladó egy karban tartott családi ház egy csendes kis faluban

Leírás

Eladó egy 168 négyzetméter hasznos alapterületű ingatlan Heves vármegyében, Balaton községben. Balaton közismert a jó lakóközösségéről. Eger csak 25 km innen, Szilvásvárad pedig 12 km.

Az épület kettő részre oszlik, a pontos elrendezését az alaprajzon találja a képek között! (Egy lakóházra és egy bárra)

2024-ben az lakóház kívülről lefestették és kerítését illetve teraszát felújították!

A felső szintje az ingatlannak egy lakóház amely a 7,5 M ft-os falusi csokra alkalmas!

A fűtést részben kandalló biztosítja, illetve gázkonvektorral is lehet fűteni. A meleg víz ellátása villanybojlerrel történik. Az áramellátás két villanymérővel megoldott. Az épület falazata tégla, a ház erős, stabil kőalapzaton áll, nem vizes. Az ingatlan pincéje 8 négyzetméteres. A lakóhát hátsó szobája 2024-ben új laminált padlót kapott. Az ingatlanban szigetelt műanyag ablakok találhatóak.

Az ingatlan alsó szintje vendéglátásra alkalmas vagy tórolónak illetve műhelynek is használható. Átalakítás után akár garázsként is funkcionálhat. Ez a része az ingatlannak szigetelt fa ablakokkal ellátott, illetve szigetelés található az plafon fölött is.

Minden közmű megtalálható a házban: víz, csatorna, gáz és villany is.

Az épület mellett egy kb 26 négyzetméteres fedett tároló is található, amely teraszként, grillezőként is használható

Az ingatlan per-, teher és igénymentes, azonnal birtokba vehető, rendezett, 1/1 tulajdoni viszonnyal rendelkezik. Az ingatlan mérete miatt kombinált használata is lehetséges, családi házként és üzletként is.

Az ingatlan mögötti kertben különböző fák találhatóak: gesztenye, szilva, hársa, orgona, nyárfa és fenyőfa. A telken kút található, míg a telek végén patak folyik. A telekről gyönyörű panorámás kilátás nyílik a Balaton körülvevő dombokra!

Balaton község a Bélapátfalvai járásban található. A település óvodával, iskolával, orvosi rendelővel, könyvtárral, kulturális térrel, templommal, faluházzal, parkokkal, jó infrastruktúrával és felújított közúttal rendelkezik .

Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni!
Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bank független hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

FOR ENGLISH SPEAKING CUSTOMER SERVICE PLEASE CONTACT:
email: sztari.milan@eszaki-ingatlan.hu
phone: 0036205226520

Kapcsolati adatok

Sztari Gyula

Sztari Gyula

Tulajdonos/Értékesítő

+36-20-279 6067

sztari.gyula@eszaki-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok